Module 1. (twee dagen 10-17 uur)  Flexibele Mindset: Wie ben ik?
Zelfkennis en je eigen waarheid leren volgen is de weg naar een betere versie van jezelf. Je neemt je eigen mindset onder de loep en leert hoe je die kunt ‘innoveren’ en flexibiliseren. Door je naar binnen te richten leer je onderscheid te maken tussen wat je denkt, wat je voelt, zegt en wat je doet. Leer congruent te worden: op één lijn zijn met jezelf, je talenten en behoeften. Dat doet wonderen.

Module 2 (twee dagen 10-17 uur) Innerlijke weg naar zelfleiderschap
Om leiding te kunnen geven aan jezelf en je ‘hart’ te durven volgen, om krachtige keuzes te kunnen maken, en te gaan doen wat het beste bij je past,  heb je persoonlijke kracht nodig. Hoe ontwikkel je innerlijke kracht en over welke krachtbronnen beschik je? Jij maakt tevens kennis met je grootste (innerlijke) saboteurs die nu nog voorkomen dat je het leven van jouw dromen leidt.

Module 3 (twee dagen 10-17 uur) Bestemmingsplan of bestemming bereikt?
Je bent altijd op weg ergens naartoe. Als je niet weet waar je naar op weg bent weet je ook niet wanneer je er arriveert. Welke weg past het beste bij jou en hoe leer je die te volgen totdat je in je element bent? Je leert je te richten op de stip van je eigen horizon in jouw levensloopbaan, je ‘geniuszone’, de zone in jezelf waarin jij je in je element voelt. Daarvoor leren we je een gevoel van bestemming in jezelf te ontwikkelen. Privé zowel als professioneel.

Module 4 (twee dagen 10-17 uur) Integratie op de werkplek
Tijdens deze tweedaagse krijgen de nieuwe inzichten en verworvenheden een plek binnen de huidige werksituatie. De training richt zich op de integratie tussen het oude en het nieuwe.
Met alle verworven nieuwe inzichten wordt er in gesprek met werknemer, leidinggevende en P&O een nieuwe lijn uitgezet. KLIK HIER>>