Wie wil er nu niet vanuit een gevoel van tevredenheid en innerlijke rust met zichzelf leven?
Dat gevoel komt vanzelf als je de dingen doet waar jij werkelijk goed in bent. De dingen die passen bij wie je in essentie bent. De vraag is hoe je op die plek in jezelf terecht kunt komen.

De mensen die het beste in hun vel zitten, zijn de mensen die doen wat ze inspireert, waar ze goed in zijn. Ze zijn in ‘hun element’. Zei Martin Luther King niet ”Hier sta ik en ik kan niet anders?” Dat is de missie van de Life Design Academy: mensen uitdagen de best mogelijke versie van zichzelf te worden zodat ze uiteindelijk zeggen: “Hier ben ik en ik wil niet anders”. Er is een weg voor iedereen om op die plek, thuis in jezelf, te arriveren.

Die weg noemen wij vanuit de Life Design Academy de ‘organische weg’. Het is de innerlijke weg naar leiderschap zoals Jaworski het zo mooi beschrijft in zijn boek ‘Synchroniciteit’. Hoe kun je op die weg komen?

OP VELE MANIEREN
Wij geloven in een leven lang leren, innoveren en ontwikkelen, daarom heeft de Life Design Academy zich verbonden met de inspirerende visie van DELECS. Wij hebben een aantal duurzame ontwikkelprogramma’s ontworpen die de deelnemers stap voor stap bij zichzelf kunnen brengen. Waarmee je vanuit een open en lerende houding jezelf voortdurend kunt vernieuwen.

Niet iedereen bereikt die plek in eenzelfde tijdsspanne en je komt daar niet zomaar, we beloven je geen ander leven in 48 uur. Wij weten uit ervaring dat je er klaar voor moet zijn om bewust te kiezen voor een dergelijke duurzame stap. Er zijn een aantal voorwaarden verbonden om een leven te kunnen bereiken dat goed bij je past!
De meeste mensen die meedoen aan onze ontwikkelprogramma’s zijn al verschillende keren tegen zichzelf en hun eigen patronen, belemmeringen en beperkingen aangelopen. In onze programma’s leren we je je emotionele, financiële en vitale intelligentie te versterken zodat je je leven in beter vaarwater leert te brengen voor jezelf (en misschien zelfs je partner en gezin).

Je hoeft bij ons nooit te veranderen, daar geloven wij niet in: we vragen je alleen om meer jezelf te worden, om je eigen talenten en kwaliteiten te leren versterken.
Je kunt bij ons je onbevangenheid weer terugvinden waardoor je ineens beter naar jezelf leert te luisteren. Als je dat doet kom je stap voor stap op de ‘organische’ weg. Die weg laat jou als het ware zien, door je gevoel en denken te verbinden en je intuïtie in ere te herstellen, waar en hoe jij het beste tot je recht komt.

De vele manieren waarop je je leven vernieuwend kunt vormgeven

 • De bereidheid om naar jezelf te kijken, je naar binnen te richten en je onbevangenheid terug te vinden.
 • Je bewust worden van je eigen behoeftepatronen.
 • De bereidheid om je mindset te analyseren.
 • Je kwetsbaar op te durven stellen.
 • Je denkpatronen daar waar nodig te flexibiliseren.
 • De bereidheid om helder en consequent te worden in denken, voelen, praten en handelen.
 • Integer leren zijn over wat er werkelijk in je omgaat. Benoemen wat is.
 • Open staan voor nieuwe werkvormen en jezelf leren ontspannen in je dagelijkse leven, om in je innerlijke kracht en rust te komen.
 • Te werken aan het versterken van positieve overtuigingen.
 • Je bewust richten op de vormgeving van je leven.
 • De innerlijke criticus in jezelf leren kennen en hoe je deze kunt loslaten
 • Vertrouwen in jezelf en je toekomst te ontwikkelen.