Heb jij een flexibele ‘mindset’?

Er wordt steeds vaker gesproken over een ‘positieve mindset’. Een mindset is een unieke verzameling van gedachtepatronen, overtuigingen en gevoelens. Het staat voor Jouw manier van denken, voelen en oordelen, inclusief alles wat je wel of niet gelooft. De mindset van ieder mens is volkomen uniek. De manier waarop jij denkt is mede bepalend voor je mentale, emotionele en fysieke gezondheid. Ook hoor je spreken over een flexibele of rigide mindset. Als je altijd hetzelfde denkt en moeilijk openstaat voor andere, nieuwe, verfrissende gedachtes, noemt men dat rigide.
Een flexibele houding in het leven is een directe ingang naar gezondheid en succes. We denken dat Darwin zei: “survival of the fittest”, maar in werkelijkheid zei hij ” It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change”. Je aanpassingsvermogen aan veranderingen, je innerlijke flexibiliteit in denken en voelen geven de doorslag!
Het is misschien daarom belangrijk om de relatie met jezelf ten alle tijden goed te houden en met regelmaat te onderhouden. De Life Design Academy heeft bij uitstek persoonlijke en professionele ontwikkel programma’s en coachtrajecten die ‘de relatie met jezelf’ direct helpen verbeteren .
Van 1 oktober tot en met 15 november bieden wij kosteloze kennismakingsgesprekken van 45 minuten (normaal 50 euro) om in te zoomen op jouw huidige mindset en kennis te maken met het ‘zelfleiderschap pakket’ van de Life Design Academy.
Je kunt je bij ons ook op laten leiden tot een life design coach, of een health coach. In alle gevallen leer je mensen dichter bij zichzelf en hun diepere behoeften en dromen te brengen, gekoppeld aan actie en realisatie.
Om dat te kunnen is een flexibele mindset en persoonlijk leiderschap een voorwaarde. Lees verder over onze zesdaagse basistraining zelfleiderschap
Je kunt tot en met half februari een kennsimakingsgesprek van 45 minuten inboeken voor maar €25,-. Tot ziens! https://lifedesignacademy.youcanbook.me

Anne-Elise Saris