De tijd van gewoontes willen doorbreken komt er aan!

De natuur keert zich naar binnen en wij doen dat ook. Een stukje zelfreflectie is daarbij natuurlijk voor ons..

Als verstokte gewoontedieren blijkt het echter heel moeilijk om onze gewoontes echt te doorbreken. We herhalen en herkauwen liever 100.000 keer onze eigen pijnlijke gedachten en gedragingen dan ze te doorbreken. Hoe vaak heb je al niet bij jezelf gedacht: ‘Ik maak me zorgen om mijn baan’ en je gaat iedere dag met een bepaalde spanning naar je werk zonder het te bespreken, zonder het gevoel echt toe te laten, zonder er echte aandacht aan te besteden.
Of ‘Ik weet niet of ik het financieel nog ga redden.’ Meestal worden met die gedachten de enveloppen niet meer geopend, de telefoontjes niet meer gepleegd en gaat er iets ondergronds in onszelf.
Of: ‘Vandaag begin ik met een nieuw dieet’. Diezelfde avond heb je een borrel die je even vergeten was. Je hebt hard gewerkt en denkt ‘Ach, één wijntje kan geen kwaad’.

Wat is dat in ons dat we vaak niet de juiste vorm van zelfregie weten op te pakken om juist deze koeien op een verassende manier bij de hoorn te vatten. Omdat gewoontes diep ingegroefd zijn in onze automatische piloot. Einstein zei “ Waanzin is altijd hetzelfde blijven doen en toch een ander resultaat verwachten”.  Tsja, we vinden het gemakkelijker om de waanzin van de gewoonte te herhalen en ondertussen ijdel te hopen op een oplossing.
Succes is echter verzekerd om je verstokte gewoontes te doorbreken met een coach. Ook komt de tijd van de goede voornemens er weer aan. Pak dit jaar de regie over jezelf en kom je gewoontes bij ons succesvol doorbreken!

Winteraanbieding life coaching tot en met eind februari 2017
De Life Design Academy biedt de volgende coach strippenkaart aan om jezelf definitief te verlossen van je oude gewoontes :

  • Strippenkaart A 4x coaching van 1 uur voor € 300,- excl. 21 % btw
  • Strippenkaart B 4x coaching van 1,5 uur voor € 450,- excl.21 % btw

Samen met het traject Basistraining Zelfleiderschap vervalt de BTW. Voor aanmelding en meer informatie: we zijn te bereiken op info@lifedesignacademy.com