De ‘hands on’ spiertest is een ideaal instrument voor de Health Coach

Dit motto hangt al jaren bij ons op de wc:

“Alles wat je wilt doen of droomt dat je het kunt begin eraan, in stoutmoedigheid liggen genie, kracht en magie besloten” (Goethe)

Wil je als coach meer “hands on” werken dan zijn de twee modules over precisie spiertesten een doeltreffende tool om binnen de coachsetting in te zetten.

Het is een helder en vriendelijk inventarisatie instrument om doelgericht tot een passende interventie te komen.
Deze twee modules zijn naast de nodige theorie heel praktisch ingericht. Je leert volgens een protocol te werken en je bent na afloop in staat verschillende stressverminderingstechnieken te hanteren.

In de coachopleiding van Health coach leer je spiertesten te gebruiken ten aanzien van een bepaalde hulp- of leervraag.Zo ontdekt je hoe je dit instrument in kunt zetten om inzicht te krijgen over de hoogte van het stressniveau, van de mate van bereidwilligheid tot verandering en de emoties die meespelen bij deze hulpvraag.
Met dit basispakket kan je direct aan de slag.

De totale jaartraining voor (LD) Health Coach bestaat uit 10 x tweedaagse modules verdeeld over 12 maanden.
Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan op  https://www.lifedesignacademy.com/coaching/trainingen/life-design-health-coach/

Over Hester Vis, docent spiertesten Life Design Academy

Sinds 1998 ben ik werkzaam als Erkend Kinesiologe in mijn eigen praktijk, gevestigd in Therapeutisch Centrum Sonsbeek.
Ik heb vanaf het begin tot 2012 meerdere trainingen gegeven in de One Brain methode en heb veel zin om dat weer op te pakken binnen de Life Design Academy. De One Brain methode van Three in One Concepts is de basis waar vanuit ik werk. Mijn ervaring met veranderingsprocessen in groepen die ik heb begeleid en de betrokkenheid bij de persoonlijke ontwikkeling van mijn cliënten geven mij het vertrouwen om dit te kunnen doen. De modules zijn een introductie tot de One Brain methode.

Ook ben ik beeldend kunstenaar.

Een mooie zin vind ik altijd: “Bestaan kan iedereen, er zijn vraagt moed”
Dit vormt een grondtoon voor mijn beeldende werk. Daarin spelen begrenzen, aandacht, herhaling, oefeningen in aanwezigheid, bouwen aan mijn fundament een belangrijke rol.