Regie over je eigen lichaam en gezondheid?

Vrij zijn van beperkingen, regie over je eigen lichaam, geluk hormonen activeren…Mooie kreten maar hoe krijg je dat allemaal voor elkaar.

“Hoe kan ik mij gelukkiger voelen, hoe krijg ik regie over mijn lichaam, hoe krijg ik het lichaam en een leven waar ik gelukkiger door wordt?”.

Allemaal vragen die tijdens de Life Design health coach opleiding (LDHC) aan de orde komen.

Je leert fysiek, mentaal en energetisch te kijken naar alle processen in en om je heen.  Je krijgt inzicht in oorzaken en mogelijkheden om te activeren, accepteren en transformeren . Meer geluk, kracht en gezondheid, meer regie in je leven.

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die persoonlijk meer regie over eigen gezondheid en geluk willen maar ook voor de coach in opleiding, die zich verder wil ontwikkelen in health coaching.

In deze opleiding verzorg ik de lessen ademhaling, beweging, gewichtsbeheersing, manuele lymfe drainage en bijnieruitputting. Lessen die ik met passie geef.

In mijn pubertijd kreeg ik last van een eetstoornis, vanuit uithongeren, naar vreetbuien, pillen slikken, overgeven en alles wat bij boulimia hoort. Van afvallen naar aankomen en geen vat hebben hierop. Een heftige tijd totdat ik verliefd werd en een gelukkig gezin opbouwde.

Vanuit liefde voor mezelf en geliefd te zijn door mijn gezin, familie en vrienden, viel ik af. Ik had  mijn gewicht niet meer nodig. Ik volgde allerlei opleidingen zoals intuïtieve ontwikkeling, gewichtsconsulent, hormoonfactortrainer, hardlooptrainer en op dit moment ben ik bezig met een studie psychologie. Op deze manier heb ik veel inzicht in mijn processen gekregen en kennis en ervaring opgedaan over de balans van mijn lichaam en geest.

Als ervaringsdeskundige weet ik welke gevoelens, emoties bij dit hele proces vrij komen en heb ik hier mijn werk van gemaakt, om meer mensen in contact brengen met hun eigen gezondheid, vitaliteit, geluk en kracht.

Voor meer informatie https://www.lifedesignacademy.com/product/ldhc0217/

Laura Hartman, docent Health Coach opleiding (LDHC)  Life Design Academy